Så goda och fina dom ser ut.Det var många år sedan jag bakade nåt med saffran tyvärr. Köket vi har nu är så omodernt så man tappar lusten. Spisen är inte helt ok heller har jag märkt än om den är bättre än den som fanns här då vi flyttade in
Ikväll äter vi stroganoff till middag. Jag gjorde korv stroganoff till maken och till mig en variant med lök, haloumi och zuccini. Till detta en fräsch sallad med ruccola, salladskål, tomat och avocado. #hilla #hillasmatprat #stroganoff #vegetari...
Som en extra bonus bjuder jag på några bilder från Ålesund i Norge. Där har jag varit helt nyligen genom jobbet. #hilla #hillasmatprat #ålesund #norge ...
Ikväll har vi ätit stekt abborre med kokt potatis och ett stort grönskaksfat som tillbehör. Mums! På fatet finns det bladspenat, stekt zuccini, stekt sparris, stekt cocktailtomat, solroskärnor, avocado, parmesan och flingsalt.
Jag köpte en enor...
Nu är jag i Norge igen genom jobbet. Jag och kollegorna har ätit lunch på "matmagasinet" i Stavanger. Jättegott och trevligt! Linguine med sparris, kryddig tomatsås och gremolata.
hilla #hillasmatprat #Norge #lunch ...